Bra betting

Som vi tidigare nämnt finns det hundratals olika spelbolag som erbjuder betting online och man kan fortfarande spela hos ATG och Svenska spel hos deras butiksombud. Men även på deras hemsidor online vilket gör att dem bjuder de andra aktörerna en gnutta konkurrens när det gäller trav och annan sport. Något man kan tänka på när man ska spela är att de bettingsajter som finns tillgängliga på svenska brukar vara dem som är enklast att förstå. Det är helt enkelt alltid lättare att spela på en bettingsajt som finns tillgänglig på det första språk man har. Ingen vill ju förlora pengar i onödan och särkskilt inte bara på grund av språkförbistring.

Vi har även talat om att det är ett bra tecken om man kan se var spelbolaget har sin spellicens någonstans på bettingsajten. Att den ska vara inom EU och så vidare, vad vi inte nämnde är att alla våra favoritbettingsajter har sina spellicenser på Malta. Detta beror på att Malta har ett extremt bra klimat för spelare och spelbolag. Dels har dem relativt hårda regler för hur man får sin spellicens så du kan lita på att aktörer som har den därifrån är seriösa. Dels är skatteklimatet på Malta exceptionellt fördelaktigt för företag så det kanske inte är så konstigt att många aktörer har sitt företags bas just där när man vill verka inom EU. Inom Sveriges gränser är det enbart Svenska spel och ATG som har spellicens. Vilket beror på att våra lagar om hasardspel är väldigt strikta och regeringen vill främja ett sunt spelande och stävja spelmissbruk. Därför har alla spelbolag, även dem som är helt eller delvis ägda av svenskar sin bas utomlands.

Något som bidrar till att bettingsajterna online kan erbjuda spel på så många fler ligor och serier världen över. Det är även detta som gör att du kan betta på saker som inte handlar om sport. Du hittar odds på väderleken vissa dagar, som om det kommer att regna på midsommar nästa år med mera. Du kan betta på vem som vinner nästa presidentval i USA, vem som vinner let’s dance och mycket, mycket mer. Det är riktigt roligt att syssla med betting, dels för att det finns ett så stort utbud av odds på massor av sport online men även för att man kan spela på allt möjligt. Det innebär ju att man inte längre måste vara sportintresserad för att spela på odds. Det enda som man behöver begränsa sitt spelande med är sunt förnuft. Spela lagom mycket och spela inte bort dina matpengar etc. Tänk även på att man måste vara över arton år för att få spela. Lycka till!